Ook een toilet inbouwreservoir stond op het lijstje

Ook een toilet inbouwreservoir stond op het lijstje

Een toilet inbouwreservoir een toilet een fonteinkraan, dit stond op mijn lijstje en ik heb van mijn man de opdracht gekregen om eens op zoek te gaan naar een winkel waar je die allemaal kunt vinden en dan ook nog eens tegen een prima prijs, ik ben begonnen met het zoeken naar een toilet inbouwreservoir en zo kwam ik terecht op deze site waar ik al snel de rest van mijn lijstje ook kon vinden. Ik zette daar de prijzen bij en ben hiermee naar mijn man gegaan die boven druk bezig was met het leggen van de vloer. Wij zijn druk aan het klussen om ons huis eens echt mooi naar ons zin te maken. Hiervoor moest echt een hoop worden aangepast en daarom hebben wij de taken goed verdeeld, en doe ik het uitzoek werk en de bestellingen en mijn man voert al het zware werk uit. Toen ik met mijn prijzen aan kwam zei mijn man dat deze wel erg goedkoop zijn. Nou ja, het klopte toch en dus ben ik maar gaan bestellen. Deze zijn netjes op afspraak bij ons thuis gebracht en hiermee zijn wij een zeer tevreden klant nu alles netjes naar behoren werkt.