Ook wij hebben nu Pontmeyer hout besteld

Ook wij hebben nu Pontmeyer hout besteld

Ik stond helemaal vol verbazing bij mijn ouders in de tuin toen mijn moeder het knutselwerk van mijn vader liet zien dat in de tuin stond. Een erg mooie en grote lange tafel heeft hij gemaakt van steigerhout. En wat was dit ongelofelijk prachtig geworden. Ik keek mijn man aan en die voelde direct al aan wat ik dacht, maar wij willen ook zo’n mooie tafel riep ik. En zo kwam mijn vader al lachend de tuin binnen lopen toen hij net terug kwam met het lopen met de honden. En zo begon hij te vertellen dat hij zich eens op internet is gaan oriënteren en zo bij Pontmeyer hout terecht kwam. En toen hij had uitgerekend hoeveel hout hij voor de tafel nodig had, heeft hij ook direct dit Pontmeyer hout besteld voordat hij van gedachte zou veranderen om dit niet zelf te maken zei hij met een beetje zelfspot. Nou maar werkelijk erg mooi hoor! Zei ik met een knipoog naar mijn man. Op de terug weg naar huis waren mijn man en ik beide nog zo onder de indruk dat mijn man ook eens naar dit Pontmeyer hout is gaan kijken. En wat denk je? Ook wij hebben nu een bestelling gedaan.