Snel en makkelijk een heftruckcertificaat halen

Ik wilde al lang een heftruckcertificaat halen, maar wist eigenlijk niet precies waar ik dat kon doen. Tot ik vorige week op het internet de site van verkeersschool Wesseldijk las dat je je certificaat al binnen twee dagen kan halen, dat was interessant. En wat helemaal geweldig was is dat de lessen ook in Nijmegen werden gegeven, op de maandag en de dinsdag, helemaal geweldig, dus waar wacht ik nog op? Ik heb meteen een afspraak gemaakt en ik kon afgelopen maandag al terecht, dat was lekker snel. Best wel zenuwachtig stapte ik die dag het lokaal binnen waar de les werd gegeven, Ik werd hartelijk ontvangen en merkte al snel dat ik niet de enige was die dit certificaat wilde hebben. Na ontvangst met een kopje koffie waren we aan de opleiding begonnen. Ik begon het steeds interessanter te vinden, vooral toen we eindelijk plaats mochten nemen in een heftruck, hier had ik al zo lang op zitten wachten. Ik was gelukkig niet de eerste die moest rijden, dus kon zo nog het een en ander leren van de andere cursisten. Toen was ik aan de beurt, best wel eng. En zo goed als ik het probeerde, ging het nog bijna mis, gelukkig dat dit nog tijdens de opleiding was.