Mijn ouders een hottub cadeau geven voor kerst

Mijn zussen en ik willen dit jaar met kerst eens groots uitpakken voor mijn ouders. We willen ze bedanken voor de vele jaren dat ze voor ons gezorgd hebben en we denken dat we het meest ideale cadeau hebben gevonden: een hottub. Mijn ouders houden ervan om in het voorjaar en in de zomer buiten in de tuin te zitten met een drankje en een goed boek.  Helaas bieden de Nederlandse winters hier weinig mogelijkheden toe en dus hebben we iets bedacht waardoor ze ’s winters ook lekker buiten kunnen zitten.

 

In Barneveld naar de showroom

Mijn kleine zusje heeft wat research gedaan op internet en kwam uit bij de website van easybubbels.nl uit Barneveld. Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan hottubs en jacuzzi’s. Je kan hier ook zelf je eigen hottub samen stellen. We zijn vorige week met z’n drieeen naar de showroom geweest en daar hebben we ons goed laten informeren door één van de medewerkers. We hebben meteen een aantal offertes laten maken waar we ons de komende dagen even over moeten gaan buigen.