Prachtig inbouwzwembad

Mijn vrouw en ik wilde al een lange tijd een inbouwzwembad van topkwaliteit. Nu hebben we eindelijk ons gewenste inbouwzwembad. We hebben hem laten bouwen door Nieuwatlantis. Het bedrijf heeft al jarenlang ervaring en beschikt over een gigantisch portfolio. Naast het goede portfolio staan er op internet veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit leveren.

 

Prettige werkwijze

Het bedrijf is super professioneel. Zo maken ze een afspraak met je om te kijken wat er precies gebouwd moet worden. Tijdens de afspraak krijg je een prijsindicatie, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. De kosten vallen reuze mee. Veel mensen denken dat zwembaden voor rijke mensen zijn, maar doet hoeft helemaal niet het geval te zijn. Mijn advies is daarom ook om een afspraak te maken en te vragen naar de mogelijkheden. Dit kan ook telefonisch mocht dat beter uitkomen.

Tijdens de verbouwing kan je goed zien dat ze alles perfect afwerken. Ze werken erg netjes en zijn zeer klantvriendelijk! Omdat de werkwijze zo goed is krijg je te allen tijde het gewenste resultaat!