Overal een hottub

hottub-kopen

Een kunststof hottub in de achtertuin is hartstikke fijn, zeker in de zomermaanden zal er vaak en veel gebruikt van gemaakt worden. In die zomermaanden wil je natuurlijk ook wel eens erop uit. Vakanties naar gekke oorden, leuke dagjes weg en natuurlijk heb je ook mensen die naar de camping gaan. Twee weken camping komt voor maar voor de echte liefhebbers is een maand ook helemaal niet gek. meestal is er op en rond een camping van alles te doen, wel vaak gedeeld met de rest van de camping. Af en toe zullen deze kampeerders vast denken aan de hottub in hun achtertuin en zichzelf afvragen of ze deze zouden kunnen meenemen naar de camping.

Hottub op de camping

Slecht twee weken kamperen is hier toch echt te weinig voor gezien de moeite die het af en opbouwen is. Meestal is ook het opzetten van de eigen tent al moeite genoeg, iedereen kent dat wel wanneer het net niet lukt, en het overgrote deel van de eerste kampeerdag hieraan verloren gaat, de hottub in de aanhanger zal dan moeten wachten tot dag twee. Ga je een maand, dan kan je dit altijd wel doen, wekenlang genieten van een hottub tijdens het kamperen kan de hele ervaring zoveel beter maken. In een hottub zitten is ook onderdeel van het buitenleven.

Tegenwerkende factoren

Camping probleem nummer 1 is de aanvoer van stroom, vaak is deze heel beperkt. Op een camping waar de stoppen al door slaan wanneer er iets te veel telefoons tegelijk worden opgeladen kan dit zeker niet. Minimaal 20 ampère is zeker nodig als je een hottub verwarmen gaat. De echte hottub liefhebbers moeten hier wel aan kunnen komen, en wanneer alle andere stroomverbruikers uit gaan wanneer de hottub aanstaat moet het kunnen, Een werkende hottub in het donker is nog steeds een groot gedeelte van de ervaring en in de zomer is het bovendien lang licht.